از ابتدای دولت سیزدهم و هنگامی که تیم کاری آقای دکتر فاطمی استاندار سابق یزد مستقر شد, بنا به منظومه فکری که ایشان داشت یک سری جلسه های متوالی و متناوب با مدیران، کارشناسان و فعالان هر بخش و زیربخش اقتصادی تشکیل و اسنادی تحت عنوان “یزد نوین” تهیه و برای اجرا ابلاغ شد. برای رسیدن به این اسناد چه وقت و هزینه های فرصتی که از مدیران، کارشناسان و فعالان بخش خصوصی گرفته نشد و هزینه های ریالی هم جای خود.
اما با تغییر دولت و روی کار آمدن دولت چهاردهم ناگهان همه چیز تغییر کرد، این اسناد به حاشیه رفت و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی که یک میرزابنویس هست با عجله و دست پاچگی به این فکر افتاد که چطور صندلی خودش را حفظ و دل استاندار جدید را به دست بیاورد و لذا ظرف چند روز و با ارفاق، چند هفته، این اسناد را که کلی هزینه و وقت را برده بودند، با “یزد پایدار” جایگزین کرد و طبق معمول، اکثر اعضای تیم قبلی را هم به سالن جلسات سازمان مدیریت دعوت و بنا به ذائقه استاندار جدید، حداقل روی کاغذ هم که شده، طرحی نو را درانداخت.
آقای دکتر بابایی یک مدیر با سابقه، صاحب تجربه و سبک هست؛ میدانی و کوشا هم هست ولی باید این نکته را مد نظر داشته باشند که از این شیوه روزمرگی سازمان مدیریت و به اصطلاح برنامه ریزی، آبی برای استان گرم نمی شود و فردا روزی اگر استانداری دیگری بیاید، اینها به سمت کشف نظرات و دائقه ایشان می روند و برای ماندن خود حاضرند، روکش این اسناد را تغییر داده و حتی اگر لازم دیدند سند “یزد نا پایدار” را هم تدوین و ارائه دهند.
ای کاش، استقلال و برنامه محوری به سازمانی که باید پیشران و قلب تپنده استان باشد، بر می گشت و اشخاص، منافع استان و مردم آن را مقدم بر ماندن خود در این پست های چند روزه دنیوی می دانستند.
محمد زاده رحمانی
عضو انجمن اهل قلم
۱۶ تیرماه ۱۴۰۴
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 08,ژوئیه,2025